SWITSMILE

Sunday, September 2, 2012

Tahun ngantuk...

1st of all, welcome back to my own blog..kihkihkih..dah lama betul aku tak menaip.. Seenarnya bukan tak nak, tapi malas..and laptop suami aku guna.sebab aku dah guna tab..huhuu.. actually nie pun aku menaip gara2 persamaan tajuk diatas.. Tahun nie mmg tahun mengantuk aku..huhuhu..asyik ngantuk ja and terasa mmg sentiasa tak cukup tidoq.. Nak kata aku tak cukup tido, suami aku lagi teruk, balik kerja dah puui berapa, nak bangun dah puui brapa..berapa jam sangat yg dia dapat rest. cian..nak buat macam mana, kami orang tak berapa nak senang..tapi alhamdulilah kami bahagia bersama Aidil..hehehe cian Aidil seminggu dia demam,asyik merengek ja. serba tak kena..minta apa pun xtau...aku nak bagi apa pun tak tau nak bagi dia diam.. Tu...ni...tak kena.. meronta2 marahxtak bagi pegang dia..last aku biar ja..sampai dia pangil mummy..kecian2 tapi kadang2 kena kebai gak..bo laayan..

Saturday, June 23, 2012

.....

Testing jer

Monday, January 30, 2012

penyakit gout










Penyakit gout meyerang...

1) terasa letih n lemah2 badan
2) kurang tenaga batin o boleh menyebabkan mati pucuk.
3) kaki tangan membengkak..
4) jari jemari akan mula kerekot n keras
5) akan mula timbul biji2 putih d permukaan kulit
6) berbagai penyakit akan timbul seperti Baru karang,Sarah tinggi lung failure n sewaktu sgn nya..

Kali boleh pesakit gout jgn biasa kan makan pain killer itu akan mengakibatkan lagi bertmbhnya asid dalam darah..

Jadi bg pesakit gout ni dnasihatkan banyak mengelak memakan makanan kekacang n seafood..n kalo boleh elak makan ayam yg membesar dgn sgera ya...

Elak sebelum terlambat..

Friday, January 27, 2012

Kesian cakap betui pun kena JERKAH!!

Aku hilang sabar dah dengan mamat Nepal soorang nie...dari mula dah dok tipu... mai dia cakap betui pun aku kata dia tipu...Aku jerkah dia cukup2...

Bila aku dah tau dia betui cakap betui lagi aku marah aku kata tu la tipu lagi..pandai sangat cakap sapa nak percaya..

Dok sat aku terasa kesian hehe..tapi dah lepas..biar ja la...biar dia tak berani sikit.
Foreigner ni kena ajaq sikit...

Tuesday, December 20, 2011

aidil dh besar










Aidil dh besar..macm2 kerenah dia buat mummy n daddy thibur..tp kadang2 bg mummy and daddy marah...
Amiga aidil mmbesar jadi sorang anak yg soleh...amin

Monday, December 19, 2011

diam tanda marah...

SAlam,

Dh lama bnda ni aku simpan..org kata simpan sikit2 lama2 jadi bukit..tapi aku nak wat cmna..Kalo luah mati mak, xluah aku la mati..huhu pendam..adoi...tapi skang aku diam ja ...xmau ambik tau.. n wat xtau terus..rasanya dah hampir sbulan...smpai aku dah terbiasa...bolayan..

Keringgggggggg jar...

Hopefully next year...everything will change..
I love my family..
Seems that I can't do nothing to change somebody..so I must change myself to make somebody change their self..

Hope that way can make that somebody acknowledges what was he/her fault that can makes people touched..

Adoi...aku rasa cm tak boleh nak masuk dgn dia...huhu..who can help me..peoples said must forgive and forget..but for me..I already do the best..but its still showed the same..so the final experiment is keep in silent mode..if it forever..so forever la..aku diam..base on her attitudes...cau..shut up..

Friday, December 9, 2011

xpaham.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails