SWITSMILE

Monday, May 3, 2010

Aidil yg commeiii.......


Salam,


Hari ni hari mengantuk aku, mau iedaknya semalam anak aku tak mau titoq,aku dah memusing dah pening2 lalat,bangun tidoq bangun tidoq...huarggggggggggggg...arhhhhhh ...zzzzzzzzzzzzzz....
Awal pagi laki aku nak p keja baru dia titoq lena la gak, dengan aku sekali titoq hehehe sampai 1130am,boleh la gak cover dari awal pagi semalam...nie pun ada g sisa2 ngantuk..............huargggggggggggggg...

Kelmarin anak aku cukup 3bulan,kadang2 macam tak pecaya yg aku dah ada ank...hehehe...Eh tapi kan mmg betul org kata masa nak beranak tu mmg sakit sangat2, bak kata pepatah org tua2 nyawa dhujung tanduk...lepas2 dh melahirkan tu wahhhhhhhhhhh lega nya...sakit macam mana td tu dah tak tau macam mana rasa dia...tu lah Allah punya kuasa...sonok gak pengalaman mengandung sampai melahirkan, masa ngandung hehe..kita nie jd org yg terutama fuyoooo mmg di utamakan lah...dan bila kita dah melahirkan plak sonok tgk anak kita membesar n keletah dia yg sesungguhnya cuuuteeeeeeeeeeeeee tu.......g pun anak aku tu cute ikut mummy and daddy dia hehehe (menyampah aku perasan) tp mmg anak kami cuteeeee pun......

Sok Aidil nak kena cucuk wat kali ke3, ntah apa plak reaksi dia kali nie....masa 1st tu of coz dia nagis,kecik g,2nd time tu tak nagis langsung....mummy bangga dengan Aidil,mmuahhhh..pehtu 3rd nie mari kita lihat ...jenjenjeng....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails