SWITSMILE

Sunday, May 2, 2010

Alkisah....intenet n wi fi




Salam,

Hi,salam perkenalan semua...hmm arini baru nak mula page..tunggu punya tunggu punya tunggu 'INTERNET' baru pasang kemarin...kalu dak alamat mmg masuk hangin keluaq asap...mau iedaknya salu guna prepaid...asyik dok topup ja..sebulan tak hingat duit kuaq,dah 24jam RM6 takkan aku nak guna 24jam mgadap laptop,camtu takpayah buat kerja lain la..mau kena maki dgn laki aku nanti..Hmm mengkala kata aku guna 30hari tak ker.....mengkelan laki aku asyik dok topup kat aku..mmg tak mashokkkk lah,kemphis g hada la..hehehe...tak pasai t kena amarah olehnya(eiiii apa daa punya bahasa melayu)aku mmg cukup2 makan ja bahasa melayu aku dulu,tp lani pun sama aja...hehehe..shhhhhhhh jangan cakap kat owang malu haku...bhs melayu teruk...eh tapi jgn men2 haku ambik paper julai tau...hehehe mmg ada bagus lah...(mak bapak aku Al-Bangga) dgn anaknya yg sowang nie...hehehe


Disambung cita,laki aku punya kecian kat ..........................'DIRI DIA', terus dia pasang stimix kat umah..hehehe...Tapi kali ni mmg 'BEST PUNYA' siap ada 'WI FI' g...hehehe leh bawa mashok bilik g...Dok kat luar,uang tamu panessss...almaklum Global warming la katakan...beratapkan zink nie mmg 'Al-Panas'..(umah kampung) ja dalam bilik ada 'AIR COND'..anak aku pun suka punya...'SEJUK' tp bil t tak hingat la...sapa yg kena laki aku gak kena...


Mmg bebaloi-baloi....hehe sejak ada stimix ni...dah ar dapat cordlless phone free ada 'WI FI' g local phone plak free n then 12sen per min tuk phone tangan...fuyooooo...'BEST PUNYA'. kalu anda nak gak carik lah saya...tapi dalam PEN aja lah....luaq2 tu eden taktau lah....hehehe...



1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails