SWITSMILE

Friday, May 7, 2010

KERETA OH KERETA




Salam,

Kereta oh kereta,ni la model keta sayer, tu pun dapt beli masa umur sayer ... (tak mau gtau la tu) tp sampai tul2 simpan la baru dpt beli...hehehe ....tp yg di atas tu bukan la g..saja preview...hihihi...

Tp patut ka kita beli keta nie...hmmmmm raser2nya d zaman milennium ni mmg kena ada 1 pon jadik lah. Stgh org yg mampu,dpt la beli yg besor2 iedak pun lbh dr 1..bg org yg sederhana,mcm sayer nie yg kochik2,commei2 udah ler, t tak terbayor plak bulan2..
Beli grand2 udah2,keta yg kat parking lot umah, al kepom mashuk lah parking lot keta yg bebanyak tuh (tempat tarik keta lar aper g..)...mahuuuuu...tak ndak kan...MALU....tak mau wehhh

Stg org beli keta untuk diri dia,famly dia,gpren dia, bapak dia, macam Nana AF tu dia yg kawennya, tp beli keta bg kat mak dia (wa caya lu lah) itu org yg mampu BELI...ader lg stgh org ni plak beli tok bawa org (teksi n limo la tu ) ador g nih, stgh org g beli sebab nak bawa barng (itu mender - lori da) ops sudah lari tajuk daa. Stgh org hanya bersajak naik keta,xmanis naik motor ker bas ker, maklum lah bila rupa ala2 model ni, mana la nak naik motor xcun ar, tu lar org zaman la asal papa janji BERGAYA..

Last2 pow wait mak,abah,kakak,abg...yg g btl pow wit bank (FULL LOAN) hehehe ...itu namanya nak kena tolak duit gaji ko, tp yg tak begaji tuh, dlm erti kata xkerja jgn dok ngada2 nak KERETA....
SAPA bak bayar LOAN...hahaha

Stgh owang plak tak payah beli, JOIN jar MLM tu. Tak payah susah2 kumpul duit, kumpul org ja....cukup koata dapat lah naik pentas n dapat keta ...hehe tu pun kalu org yg bkebolehan bckp..Ala2 cakap byk (ramah la tu) n pandai tackle bleh lar.Kalu yg aaaa.....eeee..uuu tu mender (Haish Al-gagap latu) mana leh tu...tesentap org nak beli...udoh luper kan ajor...

Stgh org g,bab ckp (ek eleh malu nyer) hehehe malu2 meow2 tp nak carik client camna, terpaksa lah menulis n pblish....leh jadik tu... kaya gak...keta pun besau2 tuh....

FUYOO BEST HAR...
Ok lah last skali jika anda22 mmg beminat, bg yg xda keta,nak beli keta,nak tukar keta,nak tambah asset ka ...Sila lah hubungi saya...

Sila lah belek2 semula keta d atas...HYUNDAI g...Ada gaya, harga berpatutan tu...tp kalu nak yg lain pun leh...kita discuss dulu..
ASAL dr ....PENANG...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails