SWITSMILE

Thursday, May 6, 2010

PICAGARI.................

Salam,
Awal pagi aku dah bangun sebab Aidil merengek nak susu,sampai lah kul 7 pagi kami tak titoq, Aidil pantang nampak bunga, nak sembang...hehe aku pun nak tegelak tgk...
Lap2 sikit badan dia,bg susu terlena la pulok....Time tu la aku lari p mandi...siap2...tunggu suami aku plak...sampai kinik 8 lbh...Org tak ramai mana pun, tp parking penuh...ish3 meyampah tul...tp situ mmg susah parking...hmmm...alih2 parking sat kat station bus hehe...nak wat camna,terpaksa..
Nurse lani muda2 lawa2 plak tu..'BAHAYA'
Ibu2 kena jga2 time tu kita baru nak melangsingkan semula bdn...yg bapak2 semuanya kena lah peringat yg anda2 tu suami org bawa plak anak yg baru lahir...jgn bang...jgn...tak pasai t balik ibu2 kasik blanga ke muka....hihi...
Tunggu tak lama pun dah kena panggil...
Nurse soh buka semua baju suar dia...tak der tinggal aper pun d badan...hehehe tlanjang bulat...
naik pun tak banyak sangat ...boleh la...janji sihat..
Dok tu tunggu kena syarahan sikit dr nurse pehtu dah nak kena cucuk...Aidil nagis sebelum kena cucuk,dah start nagis tu alamak mmg continue la nagis dia...Uwekkkkkkk.................dah habis2 kami pun berangkat balik...terkejar2 sebab suami aku nak p keja plak..
Kat umah Aidil asyik merengek...mungkin ubat dok main peranan kot...cian dia...bg susu takmau...bg air takmau...goyang2 dia pun terlelap sat...dgn aku2 sekali TERLELLAP....zzzzzzzzzzzzzzzz

1 comment:

  1. mak aiii..... awat lellap samo....sian kat aidil tu nooo... hiks~

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails