SWITSMILE

Friday, June 4, 2010

Breakfast


Salam,

Arini pagi aku breakfast TELUR MATA...kapit dgn roti...kemarin pg telur hancuq...hehehe tiap hari makan telur...haha kuat aku...tp td aku ada masuk blog sapa ntah dah tak hingat nama blog dia...bagaimana kejadian ayam dari telurnya... satu2 dia tunjuk dari kuning telur yg ada darah sikit2 tu sampai dia ada rupa anak ayam EUWWWWW aku tgk mmg mengerikan...huhuhu

aku tgk dgn mata tertutup..tp nak tgk...last2 aku klik back tgk tempat lain tak sanggup eden menontonnya...nasib aku dah selesai breakfast kalu tidak huhuhu aku tak makan dah...

Aku kalu tak tgk tak pa...tapi bila dah tengok...aiyoooo ATUT la...n GELI la pulok..nie tgk la sampai bila t aku tak makan telur...dah dok teringat...sebenarnya aku dah penah tengok dulu2 tp dah lupa...hmmm napa masa dulu aku tgk aku tak takut ka na....mungkin dah tak hingat kot...huhuhu...t kalu aku terbuka kat BLOG kawan kita tu aku...gtau k...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails