SWITSMILE

Thursday, June 10, 2010

CICAK yg Busybody



Euwwww Aku mmg tak suka CICAK..binatang yg paling aku TAKUT n GELI sesangat...Ha sebab tu aku letak gambar yg leh aku tgk...kalo letak gambar yg ber kulit putih gebu n menampak kan ORGAN dalaman...mau aku tutup jar laptop aku (ha lah dah gambo dia dalam laptop aku,serupa diri dia kat situ) huhuhu...

Semalam lepas balik jenjalan ...aku g la mandi..dah MELEKIT2..aku pon ambik TOWEL n KAIN BATIK bawa ke TOILET...salu pon gitu...aku sangkut TOWEL n KAIN BATIK aku ke penyangkut dinding tu...elah dah BRU...BRU syoknya mandi...time lap la plak ....sejuk...biar lama2 t kechot habis..hahaha....Elok aku tarik jar towel aku ternampak Si CICAK berkulit GEBU belekang TOWEL aku...apa g jerit la aku...cicak tu pon lari hahaha....nasib tak duduk belakang kain batik aku sekali....kalo tak aku kuar toilet tak berbalut..huhuhu...MAMPUS...

TOWEL tu dah Al Kebabom masuk baldi basuh...baru guna sehari towel tu...huhuhu...mmg BIZI BODI betul la...dah la aku mmg tak suka dia...lagi2 dia mai kat aku...

Hehehe ingat g insiden 1 hari tgh malam aku nak g basoh botol susu anak aku kat dapuq...buka pintu jer si CICAK yg BUSY BODY tu jatuh atas lengan aku...aku terjerit kecik...takot anak aku jaga....huhuhu terus nagis...hahaha laki aku yg terjaga...sambil nagis aku soh laki aku basuh boh SABUN kat tangan aku..aku tak pegang n sentuh terus...GELI...huhuhu tp lani dah ok...cuma jgn jadik kejadian2 C CICAK bizi bodi kacau aku g...tak kenang budi langsung...dah MAMA aku bagi dia tinggal FREE kat UMAH kami...nie mangacau plak...BODOH...huhuhu

2 comments:

  1. laillahaillallah....benda come nie pun ada gak ka....famous gak la dia nnti
    Hehe

    ReplyDelete
  2. fandi: hahahaha..tu ar pasa;..tak pasal2 dia t famous...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails