SWITSMILE

Wednesday, June 2, 2010

DEMAM BOLA -FIFA WORLD CUP AFRIKA P4


Salam,

Sapa yg dah tgk MASKOT tok FIFA WORLD CUP tahun nie??? COMMEII gak...aku suka...hehe...Tu yg HIJAU kat atas tu dia lar...depa bagi nama kat dia ZAKUMI yg bermaksud ZA tu 'South Afrika' and KUMI tu 'TEN'...cian kat MASKOT tu nanti...dari mula sampai habis perlawanan dia nak kena pakai benda alah berat tu kat badan dia...depa t tukar2 org la pakai tu...mana leh sorang jar....al mampus la sorang tu...depa di bayar....pakai ja la...hahaha....g pun bukan depa tau sapa yg kat dalam tu....(Memandai jar aku nie....t salah info...tak pasai kena saman..hehehe)

BEK2 jalan tu tau ZAKUMI t tersadung kaki terseliuh dah tak dapat duit interframe...hehehehe...

2 comments:

  1. hehehe mana ttau nieh...aku nak enter prame...shhhhh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails