SWITSMILE

Thursday, June 3, 2010

HANDBAGKU

Salam,

Wanita, pompuan, mesti tak lekang dengan handbag...p mana pon mesti nak bawa...ada la menda yg nak dletakkan nya....macam aku HANDBAG aku tu kalah bag baju HAHA...segala harta aku sumbat....tp mmg semuanya aku guna...Asal keluar ajar...benda2 nie mesti aku bawa...tp aku kena make sure dulu BAG yg bakal aku bawa tu...besar mana....t tak pasai ada lah barang aku nak tercicir...

Bag yg aku ada,n bakal ada (beli) mesti cukup syarat aku...BESAR,banyak POKET or ZIP...tu suma mesti ada...tak cukup t tak cukup lah barang2 yg aku nak bawa....

Macam nak g shooting pilem kata laki aku...hahaha...dgn DIARY,VITAMIN,JAMU,BEG BEKUNCI,CHARGER,PURSE, TUALA WANITA ( INTIMATE) hehe promote la plak...HPHONE tak leh lupa...itu kemestian, itu pon dah penuh...kadang2 aku ada gak bawa T-SHIRT N TUDUNG (serelom = tudung EKIN) takot2 anak aku temuq...in case ja tu...dulu2 tak bawa pon...

Tp lani aku d beri peringatan PERTAMA ( VERBAL WARNING) kalu nak bag baru kena kurang kan barang2 dalam Hbag aku tuh...huhu kena sound sekali...mau ieddaknya....HBAG dah berat aku tak mau bawa la...aku soh la laki aku tu bawa....MARAH N MERAH la muka dia....org laki plak yg bawa HBAG pompuan....baik designer cipta jar HBAG tok laki...

Tp barang2 yg penting tu mmg aku bawak la...yg tak penting cam baju n tudung tu....aku tinggal jar kat umah...kalu dak pon aku leh sombat ja dalam bag baby...hahaha....mana laki aku tau...

Hbag anda2 camna????bawa apa ya.....gtau laaaaaaaaaa

5 comments:

  1. ade beg mekap, dompet, henpon, botol air... tu je..hehe.. tp beg besar gedabak.. sbb bg seswai dgn saiz badan... xde lah nmpk pelik.hahah....

    ReplyDelete
  2. Ar a tu tak kira beg makeup dgn botol air....tp akak tak makeup sgt..so nasib lah bawa gloss aja...

    ReplyDelete
  3. hahhahaha macam2 dah bawak haaaaa.len kali jgn lupe bwk beg akademi fantasia leh sumbat mcm 2 ;p

    ReplyDelete
  4. silly: lu jgn men2...tu bkn bag jln..tu blk kg nya...lu bila NK BLK KG???

    ReplyDelete
  5. wa nnt blik lah tgh nk kumpul duit :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails