SWITSMILE

Wednesday, June 16, 2010

jenjalan ke SINAR MATAHARI


Aku bersama laki aku ke SUNSHINE FARLIM...lani depa dah tak bagi plastik bag even hari2 plastik yg tak leh guna tu...save sikit...tapi tak save tok pengguna la sebab tak cukup tangan nak DAKAP kotak besar if beli barang banyak...hmmm tu pon kalo p sunshine dgn family leh boh barang2 dalam 2 or 3 kotak....kalo gik sorang??? Actually ada bag plastik tp depa lebih galak kan guna KOTAK...

Depa siap sedia sorang pekerja KHAS tok potong n sambung KOTAK...hahaha....habis2 pelanggan BAYAR g ja ambik kotak kat depan tu...

Yang tak cermat nya...dah elok2 buat kotak baling2 lak...dah kan nampak ceramok kat depan kaunter tu..

Al memang nampak tak bersinar lah supermarket tu....dari BERSINAR....terus pudar....huhuhuhu

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails