SWITSMILE

Tuesday, June 22, 2010

Kecian AIDIL



Semakin hari BLOG aku semakin kekurangan IDEA, and aku tak semangat nak UPDATE BLOG...Aidil tak berapa sihat...aku tak dapat nak FOKUS...IDEA hilang...TARAK...huhuhu...nie pon aku curi2 tulis ENTRY,sebab aku tgk AIDIL dapat tidoq nyenyak ri nie.....masok hari nie dah 2x dalam bulan nie AIDIL ke KLINIK..1st ri tu kami p KLINIK kesihatan...tgk still tak da perubahan...hari nie plak AYAH aku bawa aku ke KLINIK swasta (HOPE) bersama ditemani adik ipar aku ...masa diperiksa DOKTOR Aidil nagis....tu pon bukan Doktor wat apa pon...letak atas peha ..main2 dgn dia...cek suhu badan dia,jantung dia n leher dia...lepas Doktor serah balik Aidil pada aku dan2 DIAM....pandai anak MUMMY...dia kenal dgn haba MUMMY dia...huhuhu

Cian dia...kata Doktor penyakit nie ikut keturunan..aku pon tak pasti...kena buka balik buku salasilah keluarga hehehe....kata dia penyakit nie mmg ambik masa untuk baik...mungkin sampai Aidil berusia 5 hingga 6 tahun...kata Doktor anak dia pon sampai umur 8 tahun pon still ada g...

Dkesempatan tu,alang2 berbayar...apa nak tanya...mesti tanya....kalu tak rugi ajer...bayar duit CONSULTATION mahei2...kata Doktor g..Bila Aidil batuk tu bukan GELEMA..itu tanda saluran pernafasan dia LEMBUT...apa maksud tu ya....hmmmm aku kurang paham plak....tp kata Doktor tak apa2...

TAKUT la gak aku...mesti lah risau anak aku...darah daging aku...yg mula plak tu....

HUHUHUHU MUMMY doakan anak MUMMY akan cepat sembuh...
SAYANG AIDIL

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails