SWITSMILE

Saturday, June 12, 2010

Lelaki perasan hensem apabila berpangkat


Betul ka...LELAKI ni nie bila berpangkat dia rasa dia HENSEM???

LELAKI BETUL KA?????? tolong JAWAB

Dulu masa muda2 dulu...aku penah jadi KERANI aja...And then ada lar sowang MAMAT ENGINEER ni ... rupa paras tak der la HENSEM pon ...cuma berpangkat ENGINEER...baru bertukar ke DEPT Engineering kat tempat kerja aku tuh...

Haha aku salu gak g DEPT dia tok phocopy...and terpandang lah dia..tup tup dia pandang aku jugak...QIA jugak lah aku time tu... ( masa tu aku still single mingle lagik ) pehtu ada la dalam sebulan g tu...dia gtau kawan dia..nak kenal aku...aku apa g....MALU aku tak tau nak HABAQ...hahaha..Engineer nk kenai dgn aku...WOW

Dipendek kan cita..masa pon berlalu kami kuar tok 1st dating...salu nya sms n tgk kat opis jew.
tau apa ayat yg dia guna tok tanya aku...ITA suka ABG sebab pangkat ABG kew???

Alahai .... soalan....BLUWEKKKKKK dalam hati aku kata BODOH tui...hang yg ngurat aku pehtu tanya ayat gitu...alah takat hang muka ENJIN n dapat pegang n krosek2 Enjin kew machine kew aku apa kisah....aku pon leh buat...Buka aja BONET keta tu...aku pegang tp tak leh proses la...pegang jar tu pun time sejuk ar..pegang time PANAS wat apa..HAHAHA

Tau ape aku jawap...Ha'a...pangkat engkau lah...aper agi...nak harap rupa...macam TIMUN BUSUK wat aper...bengang dia....aper g...balik naik BAS la aku ri tue....BERBALOI2
Lepas soalan gitu yg aku terima...HA terima dari aku...aku tukaq no.phone n tak naik dah photocopy kat atas..soh aja kawan aku g...hahaha

Ada dalam sebulan cmtu aku benti keja carik keja...tp bukan sebab MAMAT tu tp aku nak lebarkan pengetahuan n pengalaman aku ditmpat lain...EWAH...

Haha BERLAGAK kan...pasai apa na...kalo ada pangkat mesti jadik perasan...org pompuan nie kalo bekenan hanya pada HARTA KEKAYAAN?RUPA PARAS?PANGKAT MAU PUN DARJAT?

Bak kata NABIL LU PIKIR LA SENDIRI...

p/s : B tu kisah dulu tau....B sepuluh kali g ENCEM n KAYA serta berpangkat dalam hati AYANG n AIDIL..LOVE U

3 comments:

  1. kalau cinta dan sayang sebab die berharta dan berpangkat..haishh...xpayah lah..tak kekal pon..biara cinta dan sayang kerana ALLAH..tu yang akan kekal..kalau rupa semata-mata..bile dah tua dan kerepot,nak cerai ar? macam tu ker? tu bukan cinta tapi tu nafsu semata-mata...nafsu mata..

    ReplyDelete
  2. mungkin jugak kott..sebabnye yela, bila dah ade pangkat cam semua orang pandang, semua org tengok..dari situ kott terjadinye "perasan"..hehe ;p have a nice day!!

    ReplyDelete
  3. Cik aida comei: ya biarlah cinta dn sayang pada yg 1...

    BERYS: hehehe....dah la tak encem..belagak plak tu...ingat semua org macam dia kot...yg berpangkat n berpelajaran...hmm org lain pon ada gak...cuma lain2 bidang n segi kan kan

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails