SWITSMILE

Tuesday, June 29, 2010

Masuk nak PING entry tapi tak boleh

Arghhh aku pon tension gak....dah banyak ari gak aku tak wat entry baru...2hari lepas siap dah create entry n nak PING ....aik awat tak leh ping....tak mau nak lekat...napa...aku wat silap ka...or aku dah lupa camna...Aih tak kan kot....baru ja berapa hari aku tak masuk entry...takkan dah lupa...Aishhhh.....tak leh jadik nieh...aku wat lg tanpa putus asa...cewah....klik ping...ping...ping...ping...haiyo aku dah mula nyampah...huhuhuhu

Ping....ping..ping....entah berapa kali ping da...
Last2 aku tutup....buka FB...Arini nak ping semula...PING pon tak leh gak...tgk skrin baru geng blogger macam serabut sikit la...aku pon pening...butang ping tak ada...kot masih baru gik...so aku wat tak tau la....alih2 dah jumpa wat hal plak...napa nieh....???????????

Aku tgk gak ada org kata tak leh nak ping....baca la gak...dia kata masalah teknikal kot camtu...habis aku ngomel2 kat sini panjang2 t still tak dapat post gak camna org nak tau yg aku pon xleh PING..hahaha sabar tu separuh dari IMAN...sabar2

MEH KITA PING tgk LEH DAH...


PING....................


PING...........................

2 comments:

  1. I n n z : dah wat tp tak leh tp 2nd punya leh plak PING tp tak upload pic la...mugkin sebab besar kot

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails