SWITSMILE

Friday, June 11, 2010

Meh kita makan sama2...

AYAM MASAK KICAP



KELEMPONG / PARU

Kita makan dulu...korang tgk aja....tp aku tak makan dgn nasi...aku ratah ...tp bukan la semua...Baik tak yah DIET camtu....Cedapppp.....sapa tingin meh la STOP kat blog aku...banyak g makan t aku boh...Ok..mana tau kot2 korang tak ada IDEA nak masak apa kat laki...mana tau makanan2 kat blog aku leh buat kebuntuan korang terjawab...CEWAH...bukan pakar pon...hahaha

6 comments:

  1. owh...sedapnya paru tu....lama tul tk makan...huhu..terliur lk...(^_^)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BABIES

    ReplyDelete
  2. nabilah: hehehe..ok kita e apa kata hati plak

    ReplyDelete
  3. sedap nya...satgi blik nak mkn trus bleh ka...aygku...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails