SWITSMILE

Wednesday, June 9, 2010

Mr.Kenny and US


Aku ingat g....waktu kami lepas kawin...kami nak g HONEYMOON la..kat dot dot dot...dari UMAH kami dah bertolak awal..mmg kna awal pon ...sesampai nyer d AIRPORT tgk2 FLIGHT delay sebab terdapat sebab penyebab yg tak dapat di elak kan..so kami pon tepaksa lah menunggu..

Sebenarnya kami belum makan apa pon g...sebab telampau excited nak naik kapal tebang...hahaha...tiba2 DELAY plak...kelaparan sudah berada dikemuncak apabila kemarahan berada di pertengahan ...hahaha...apa g B JOM Mr. KENNY...

Setelah di ORDER...makanan pon tiba...mula nya kami nak share ajar....tp aku nak makan lain laki aku nak makan lain...sebab AYAM dia tu n MENU n seni hiasan dia tu menarik minat aku...so dgn TAMAK nya aku tak mau SHARE...so sowang satu lah....laki aku dah warning makan kali nie kena kasi HABIS....SAYANG n MAHAL...hahaha aku gelak kan dia...n dgn bangganya aku kata alahhhhhh boleh haabisss ar....

Tiba2 makanan pon samapai....dalam fikiran aku bercampur baur...ALAMAK sedapnya n banyak nya...huhuhuhu mmg aku tak leh nak habis kan nie...

Tak pa masa pon panjang g...nak menungu kapai tebang mendarat...aku dgn slow motion nya ambik makanan dalam pingan part by part konon nya nak kena habis kan gak n supaya aku dpt menikmati makanan yg mahal nie lah...tapi semakin lama aku kunyah hehehe semakin lemah kunyahan aku....DAH KENYANG......hahaha...tapi still tak mau gtau...takut kena marah punya pasal....

At last laki aku tgk aku mmg dah temonyeh2 nak kunyah...dgn nada memujuk....
DAH LAH...JGN PAKSA DIRI G...DAH KENYANG SUDAH LA...STOP...T MUNTAH PLAK..
hahaha amin...dgn sepantas kilat...aku tersandar kekenyangan...ERKKKKK alhamdulillah...hehe..

Masa pon berlalu...kami melangkah kekenyangan ke dalam perut kapal tebang....
Dot..dot..dot here we come......

1 comment:

  1. membazir amalan syaitan tp berheti sebelum kenyang hahahaahaha :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails