SWITSMILE

Thursday, June 3, 2010

SUP TORPEDO



Salam,

Masa ni kami lalu kat SUP HAMID satu line dgn HOTEL CITITEL, kat sini famous dgn SUP TORPEDO....tp bukan sup tu aja...ada banyak2 sup lagi...ramai org suka g sana untuk pekena SUP...tak kira lah time cuti ka tak cuti ka org ramai ja salu..tp still ada tempat nak duduk lar...kat situ area pelancongan, kat tgh2 TOWN lah katakan ..kat situ gak leh p Padang kota, leh p beli jeruk,nak p KOMTAR pon boleh...masa lalu nie kami anak beranak baru balik dari Padang Kota...saja bawak AIDIL jalan2..asyik dok umah jar pon.....jadik KATAK wat pa...sekali2 tu kuar la p beriadah ambik angin luar...

Masa lalu ni, aku kata la.....tak ramai g kot...sebab nampak lenggang...laki aku pon sahut...ha bagus lah leh pekena SUP...arrghhh silap plak aku g tegur...tak pa lah cian plak laki aku nak makan...so kami pon BENTI untuk menikmati SUP kat situ...dah alang2 org tak ramai...AIDIL pon tak meragam time tuh....BAIK jar dia tgk mummy n daddy dia makan...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails