SWITSMILE

Friday, June 4, 2010

switsmile BLOG aku

Salam,

Dah malam, aku tak tido g...hujan lebat kat luar tu...td tiba2 TUP lampu n semua2 terpadam...litar pintas...Ayah aku dah p tolak kat kotak suis tu...NASIB dah ok...hehehe...

Aku masih g menunggu ...tungu n tunggu tok upload wall yg cantik2 kat blog aku tp still tak leh g...sebab RAM aku KARAM...huhuhu...so setakat ala kadar commei nya pon dah alhamdulillah...tp tak apa janji still boleh berblog n ada org datang melawat..n NAFNANG leh hantar kan IKLAN2 dia udah mencukupi...tp dimasa hadapan RAM aku dah dibaik pulih....aku akan besedia membaik pulihkan blog aku...cewah...SEMANGAT giler...ha la jealous tgk org punya cantik2...asal PING peh settle...dapat masuk blog org....adoiyai....CANTIK.....

TAHNIAH wat semua warga blog...blog2 anda mmg cantil2 n bagus2.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails