SWITSMILE

Wednesday, June 9, 2010

Wei Tadak OTAK kew????


Time dah jumpa dengan MOTOR bapa aku kat BALAI POLIS Jalan Patani ritu....dalam hati tak habis2 nyumpah...tak dak OTAK punya org...sampai gini rupa hang prosek MOTOR bapa aku...HUANG HAJAOR....

Mau aku tak marah...aku anak sulung...aku kena jg depa2 yg dah berusia...walau aku nie pompuan tp aku bagaikan seorg ABG...hahahaha....tp tak dotdotdotdotdotdotdotdot.....SOWY melalut...Mama aku pon kata aku ikut perangai ABAH aku berani tak hingat org...sapa wat salah jar aku t bantai....dgn ayat2 PAW....

T aku cita g....kejadian2 org yg penah aku marah....yg berbunyi dotdotdot...sampai menakot kan MAMA aku....tapi lani dah SLOW DOWN sikit....cuma ada sisa2 ajar...dah BAIK dah...huhuhuhuu

Macam2 sumpah seranah....hehehe tu nasib MOTOR bapa aku...kalau MOTOR aku......tak hidup mamat tu...cewah cam lah aku ni GENGSTER....ka ALONG ka....huhuhuhu....

Tengok jar lah...sampai jadik rupa BELALANG kena PETIR.....
BODOH Soih.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails