SWITSMILE

Wednesday, July 21, 2010

Background BLOG pun ada expired date kew??

Aku buka blog aku,tgk2 ada note berbunga2 ( bukan ayat cintan cintun tu) dalam frame bebunga hehehehe....dia kata aku kena tukar background baru n soh aku klik atas note frame bebunga dia...dia kata g kalo aku tak tukar t bacground aku kosong pada hari JUMAAT nie...dia kata background aku t EXPIRED jumaat nie lah..uishhh aku fikir2 biar betui..aku ingat makanan dalam bungkusan ja yg ada expired dare..tak sangka benda MATI camni background BLOG nie pon boleh expired...hehehe mmg sah aku kena beli BLOG FOR DUMMIES..huhuhuhuhu.....

1 comment:

  1. template apa la yang awak pakai ni. better go to btemplate.com...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails