SWITSMILE

Wednesday, July 21, 2010

BLOG BOGEL!!!

Wei lucah betul TAJUK kau rinie...hehehehe...bukan apa...
Dah aku cakap...frame bebunga tu hantar kan note kat aku...soh tukar BACKGROUND....and then klik kat frame bebunga dia tu tok pilih baru punyaaaaa background....so aku pon FOLLOW la....bila dah follow aku pon view la....

Alamak tgk2 benda yg sama kuar...
Dah jadik 2 FRAME BENRBUNGA kat BLOG aku...amender nieh...dah tukar pon still bagi note kew...kalo ko suka aku gtaau je lah jgn tulis note gitu...frame bebunga hanya tok note cintan cintun bukan not warning...huhuhuhu...

T tak pasai..BLOG aku BOGELLLLLLL...
Kosong tak lawa...tak cantik...tak menarik....huhuhuhuhu..
Blogger lain pon terima frame note berbunga cam aku dapat kew...sok dah JUMAAT nieh...t habis la BLOG aku BOGEL t...huhuhuhuhu...


TOLONG...huhuhuhu tgk kan dah KALUT...GELABAH BEWAK...

2 comments:

  1. hehehehe,...
    try and error....:)

    ReplyDelete
  2. apa masalahnya.. cantik je blog awak ni... anyway nuffnang klik utk awak, jgn serabut2 lagi... hehehe =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails