SWITSMILE

Tuesday, July 20, 2010

blogwalking tu penting

bg org bru mcm aku mmg penting utk jenjalan ke blog org,krn ia befungsi mempromote blog aku...maupun blog sesiapa yg masih blm dkenali org. dlm bln ni aku xdpt nk tumpu pd blog aku,dgn laptop yg salu wat hal,kalu aku dpt masuk pun mlalui hphone aku,tu pun terhad,sbb xckp memory,so xleh suport image yg aku bka.aku nak blogwalking cmna,susah,rugilah aku.bln lpas ja sehri aku buat hbis byk 8 entry,bln ni kdg2 selang shari o dua hr 1entry.laptop xsuport,hphone pn xsuport.bla aku xblogwalkin,chart view aku pn menurun la.macm na org nk flow blog aku,xmashukk la cmni.tp alhmdulillah hjg bln lepaih n bln ni aku ada 2 bufered earning pberian naff.syukur dpt gak cover,tp kira aku stil rugi gak .time ni lah advntge aku utk aku grab n tmbh pndptn aku dlm blog ni.tp syg..huhu ..tp mcm mana pn aku akn usaha..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails