SWITSMILE

Friday, July 2, 2010

Julia Robert bersama anak


2005


2008

Julia + Danny + twins


jenjalan



Aku suka pelakon pompuan nie, kalo buka cita Preety Woman aku mesti tgk....tak kira lah nak tayang berapa kali pon....gandingan dia dgn Richard Gere tu mmg aku suka.....dsebabkan aku nak tgk gamba2 baby artis....why not aku upload gambar baby artis banyak2 kan...

Kali nie Julia Robert plak....dia punyai anak kembar bersama Danny...
Julia robert cukup jaga anak2 dia....dia tak bagi paparazi ambik gambar anak2 dia....sampai dia sangup buat surat mahkamah la....tak bagi mana2 pihak kacau anak2 dia....hmmmmm bagus gak....kalu dah kena men hambat2 la....asyik dok berlari dari paparazi ....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails