SWITSMILE

Thursday, July 15, 2010

Tajuk ENTRY yg boleh tarik perhatian

Aku salu terfikir2 tajuk yg sesuai untuk ENTRY aku yg tak da gambar....kdg2 ENTRY yg bgambar pon tak tau nak letak tajuk apa...supaya dapat menarik minat pembaca kita mahupun geng2 blogger kita tok masuk n baca entry kita...

Kdg2 kita msia nie, kepala (TAJUK) bagus....tp mai tang isi...alamak lebur..mcm org kata...mukka cantik tp ilmu tak da...ha mcm tu laah...tp tu contoh...hehe

Sessetengah tu plak tajuk tah pape...tapi isi best.....hehehehe yg lagi best...bila dah famous ...tak payah kira kepala tajuk or isi lagi dah....gambar ponn dah cukup bercerita...kan.....alah letak lah sikit point kat situ....org pon paham...kan best...tp time nak jadi famous tu lah makan masa....so time tu kena lah BANYAK2 SABAR menunggu...ha had tu nasihat wat aku n geng blogger baru yg lain.....

Aku suka baca entry2 DJ kita sebab ia memamg relate dgn BLOGGER mcm kita..tp selain dr perkara yg berkaitan apa lg yg boleh menarik org nk baca or masuk singgah sekaligus nak baca entry kita...

TAJUK KEBABOM tp mai tang ISI hancus....hmmmm,hehe kdg2 kena gak batang hidung aku...
Aku sedar akhir2 nie entry aku kekurangan isi...sebab aku kena cepat...satu laptop aku suka plopppp tertutup sendiri,dua anak aku jaga,tiga fokus hilang....hehehehe

hmmmm kalo korang ada ngingah kat blog aku nie sudi2 lah komen or bg tips kat aku...hehe..
Almaklum aku budak baru blajar...tak kira lah brapa hari ka,bulan ka,tahun ka, aku still budak baru blajar...hehe

MACEHHHHH.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails