SWITSMILE

Tuesday, July 20, 2010

tegedik2 nk wat blog..

masa aku mula2 aku xtfikir pn pasai blog..tambh2 nk buat o ada blog sndri.sjak aku tbca paper ttg redmummy serta incme nya..aku beminat sgt.alah teruja la ktakan..hehe..kalut..bak kta adk aku tegdik2 hehe..tau sbb apa dia mrah,sbb aku suruh dia buat blog kt aku,aku hny akan masuk entry ja.hehe..pgetahuan aku ttg blog,takat masuk entry n dpt kumpul duit.apa bnda slanjutnya xtau.haha,tmasuk blogwalking.smpailah kiranya aku beada dlm dunia blog slama smingu,kna tguq dgn adk aku,wei hang x ping ka blog yg hang tulis..dah plak,ping apa lak,tang mana,hehe..tu la dia,tgedik2 sgt.smpai xtau apa,explore la sma.huhu,bla yg aku nk explore.xda masa,ada pn tlis blog cpt2 post.haha..tp lama2 aku smakin phm,sjak2 aku salu mgunjungi dj kita pnya blog.dj alah dahlia journel tu,blog n pnulisan dia byk membntu aku..hehe..kalut mmg kalut..

3 comments:

  1. xpa ayang sbq ya...nanti kita beli laptop baru...

    ReplyDelete
  2. MM akui persaan seperti itu pernah melanda MM semasa pertama kali berblog. Tapi percayalah, bila awak berada pada satu tahap tertentu, duit bukan lagi menjadi target utama awak. Sebaliknya respons daripada pembaca yang mengambil alih. Mungkin betul kepuasan berblog akan mengatasinya. Percayalah :) teruskan berblog

    ReplyDelete
  3. Betul kata MM tu..
    apapun nak tanye ni..
    Asal ruangan post lagi kecik dari side bar..pening..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails