SWITSMILE

Wednesday, August 11, 2010

BUAT BLOG KE BUAT FORUM TAMBAH PENDAPATAN

Aku tgk ramai gak yg buat FORUM....n ramai lah gak buat BLOG....
Pada pendapat aku sendiri, bila kita buat BLOG kita meluahkan perasan maupun share kegembiraan,pengetahuan,info terkini,terlepas, kesedihan n macam2 g, kalau FORUM penuh degan tanda tanya...yang bagi org2 yg suka bertanya maupun ingin berkongsi idea, pengetahuan melalui soal jawab...aku suka jg begitu....tapi FORUM pon membuahkan hasil bagaimana BLOG ka...aku tak penah wat pon...
Kalo betui boleh membuah kan hasil sebagaimana BLOG...leh aku wat gak...sebab aku nie suka bertanya....

hehehehehehe.....soalan pandai ada soalan bodoh lagi lah ada....kadang2 soalan bodoh tu lah...orang kadang2 BUTA ...setengah tu depa bukan tak tau tapi wat tak tau...

Hehehehehe..suami aku aku bab suk bertanya n merepek serah kat aku...
Dia kata g takut t anak aku ikut LOKLAQ aku....LOKLAQ tu dalam bahasa penang suka merepek la....

Boleh beri pendapat dak....adakah FORUM boleh menjana pendapatan seperti mana BLOG yg wat melalui IKLAN bersama NAFFNANG kita....????

4 comments:

  1. salam . yeap memang boleh

    coz memang semua website menjanakan duit melalui Iklan bergambar,video,dan animation ;)

    ReplyDelete
  2. Melz : owh begitu...terima kasih....tapi FORUM kita tu pon berunsur BLOG kew...kena letak naff punya iklan tu...shout box...gitu???

    ReplyDelete
  3. Bakal Meletop...!! baru je masuk Malaysia, Indonesia & Singapura...... Anda JOIN, tak PANDAI SPONSOR pun dapat pasif income... (cuma tak byk, tp dapat TIAP_TIAP BULAN)..

    Kalau pandai sponsor: income meletop TIAP2 MINGGU..!! Bonus terus masuk ke akaun Kad Debit anda..

    Produk SISTEM TERBAIK..!! Anda ada bisnes apa saja, MLM ke, insurans ke, jual barang di FB..? Sistem kami sediakan landing page FREE, bg autoresponder free.. hosting FREE...!!

    Jom TEAM UP dengan KAMI: http://www.stiforp.asia/paklah1976 (jika bersama group kami, dapat EXTRA Sistem p.o.w.e.r.)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails