SWITSMILE

Wednesday, August 18, 2010

Kawan bila senang ...membontot jer...bila susah...macam bau kentot...

Lani bukan senang nak carik kawan....kew sahabat kew...tak dew dah...setakat org asing yg kita jumpa...habis dia berlalu...habis lah..itu je lah..kalo nak harap kawan yg betui2 iklas , jujur, mmg tak ada...

Aku pernah ada kawan ...kami berkawan dari tadika g....rasa ikatan persahabatan kami mmg lama ...sampai satu ketika...aku ada masalah...n minta tolong dia...mmg dia tolong...tapi mengungkit bagai nak rak...

Aku tension dgn perangai dia...aku mula tak tahan...dulu mmg penah jadi gini..tapi aku wat dek n wat cam lost contact...tapi bila mai raya kami contact so berhubung lah balik...bila dah berhubung jadik cam nie....arh aku malas....

Kalo aku tau di perangai gini mengungkit mmg aku tak minta tolong dia....tapi sebelum dia tolong tu...dia ada kata...tak pa camna pun aku t cover hang...cover taik kucing....sekarang cover lah...cover bontot dia...mmg aku rasa dia cukup baik bila dia sanggup tolong aku...tapi bila dia mengungkit tu wat aku rimas....nak tolong tolong lah ...nie nak mengungkit kata dia tolong...

Ape hal...useless....itu dikata kan name of frienship forever..blah lah...simpan lah unkit hang tu...
that y aku tak suka ada kawan rerapat sangat...salu t jadi gini...

Aku ingat g..masa dulu2 kawan dengan dia salu sama...tapi bila sekarang dia ...ntah lah...biar lah...aku tak rugi ada kawan macam dia...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails