SWITSMILE

Wednesday, August 4, 2010

Klik naff untuk travel

Dulu aku n suami rajin benor travel...sejak 2 menjak nie...kami dah slow down...g pon Aidil dah lahir...dia kecik g kalo nak ikut pon...aku ingat g masa dari bulan pertama g sampai bulan ke8 aku masih travel...samapai kena marah..aku taktau dok diam...bulan ke 9 aku jenjalan g tapi dalam penang ja la..hiks..tak pasai aku terberanak t kan susah...

sampai Aidil pon suka jenjalan...tak mau dok umah...

Mana nak tumpahnya lauk kalau bukan ke nasik...hahahaha..
Eh betul kew pepaah yg aku ckp tadi tu..

Aku tgk ada iklan Airasia kat blog aku...nak travel ke SEOUL hanya RM99 jew..ha tu yg nak dgr tu...hiks murah tu...

Bila g nak p nieh...meh kita g bincang dgn suami aku dulu...mana tau...kalo tetiba green lite...tak ka aku gak yg untung dapat p sana...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails