SWITSMILE

Sunday, August 8, 2010

Manusia BERLAGAK

Hari kami bawa Aidil g jalan, beli baju raya dia kat Quencebey...alah beli sikit2 sementara nak raya...baju raya dia dah banyak lai...hhehehehehe...Budak2 sat ja t baju kotor...tak salah beli banyak,tapi kena beli besar nya sikit la...save la sikit...t umur dia dah nek sikit still leh pakai g...

Dah habis2 beli, kami pon nak balik la...g pon laki aku ri ni nak kena bergegas g KL sebab keta dia sampai...so dia nak travel g...tak larat la t...

kami sampai kat tempat parking kami, Aidil dari dalam shopin complex g dah nagis2...lapar...so dah masuk keta tu, prepare bantai dia, ambik susu dia lambat la sikit....tau2 dgar ada keta hon kami dari blakang ....biar betui....parking lot banyak g...napa mesti tunggu kami...lagi dia hon...lagi lambat kami buat....awat dia pikir dia tu sapa...awat naik keta besar kami kena bagi penghormatan...pikiar la sama.....org dalam keta tu kurang upaya ka...ada baby ka, ada barang yg nak simpan ka....tak blajar undang2 nie....dalam shopin complex setahu aku tak leh hon....hang nak hang tunggu la...

Sebodoh2 manusia....parking ada g p la...BMW yg warna tunggu hari ja...nak hon...tak pasai ...hon lebih sikit tekeluar cat keta satni...hahahahha

BERLAGAK...elok kami berlalu...dia geleng kepala.....hahh

ADA AKU KISAH....

1 comment:

  1. wei awal nyer beli baju ry.posa pon blom lg :p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails