SWITSMILE

Wednesday, August 11, 2010

NAK TANYA, sehari korang wat brapa entry??

Hmmmm aku terfikir gak....kalo aku banyak kan entry aku, adakah UV aku akan bertambah...or aku perlu berblogwalking jew???

kalu aku blogwalking,sekurang2nya kena berapa blog blogger aku kena lawat sehari tuk UP KAN TRAFFIC aku..????

dulu masa aku bodoh2, ikut suka aku ja...aku wat sehari kat 8 entry time tu mmg banyak view aku...bukan UV aku...

Tapi bila sekarang aku dah kurang kan entry aku view aku pon dah kurang...terutama UV aku lagi lah kurang...

3 comments:

  1. ntahla dek. ikut sesedap rase je kak mia kau ni buat entri. nan ado~!

    ReplyDelete
  2. dulu sehari satu entri.. plus rajin blogwalking.. penah satu ketika.. hahaha

    ranking alexia aku penah satu ketika bawah 7000 kat msia, tapi sekarang dah jatuh 20,000.. hahaha

    ReplyDelete
  3. tgk pada masa kite la...kalu bole 2 kali dalam satu hari..kalu x, 1 entry dlm 1 hari dah kira cukup...

    slmt berblogging dgn gembira...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails