SWITSMILE

Tuesday, August 10, 2010

Napa blogger lain leh dapat beribu2 UV sehari

Aku jeles mmg jeles...sebab blogger len dapat UV samapai beribu2...aku kadang2 10 pon tak samapai..hehehehehe..( malu lah plak) sedih pon ada....

Aku rasa sebab depa leh dapat bebanyak UV nie...sebab depa mmg ada banyak info pasai menda2 nak berblog nie...alah menda2 yg mmg boleh menolong orang lain berblog....tambah2 g blogger macam aku...mmg nak kena kunjung blog depa tiap hari tok memandai kan diri akuttg apa yg aku tak tau g....

kira nya depa2 nie cikgu la jugak buat blogger baru macam aku nie...tambah plak yg buta IT sikit....sikit jew...tak banyak hehehehehe...

3 comments:

  1. baru join blogging eh..?

    tkpe la UV sikit...nnti lama2 bnyk la tu... :)

    bnykkn blog reading...komen pada n3 org..post n3 yg menarik...

    Keep it up..:)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SALAM RAMADHAN

    ReplyDelete
  2. erm..depends gak on apa yang kita blog..sesetengah blog just ada gambar tapi dapat UV tinggi..banyak faktor..SEO, promosi, blogwalk, content. pada aku paling penting content..kalau orang datang n suka apa yang kita tulis lain kali mesti dtang lg..hehe

    Post-post faiz!
    Service design header
    Apa itu churpchurp

    ReplyDelete
  3. xpe, slow2. aku pun newbie blogger gak.org tertarik pada blog yg ada identiti sendiri dan originality

    selamat berpuasa

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails