SWITSMILE

Wednesday, August 11, 2010

org yg memberi komen kena datang semula ke BLOG yg dia komen kew, untuk tgk maklum balas komen dia tadi??

Tu lah aku tanya tadi...FORUM leh tambah pendapatan macam mana BLOG kew...sebab aku nie banyak betul benda nak bertanya....

dari satu satu....hehehehehehe

Hmmmm kalu ada org yg baik hati komen di blog kita (POST ENTRY ) kita yg mmg menarik hati..or terpangil untuk dia menulis komen di dalam blog kita...bagaimana dia nak tahu yg komen dia tu dibalas tuan empunya blog tu...
maksudnya dia mmg kena patah balik tuk tengok n baca semula komen yg dia beri tu ka???

Or kita tuan empunya blog yg di komen tu...pegi ke peng komen tu n taip balasan...OR senyap jew???

Or just tuan empunya blog yg di komen tu bals semula kat atas komen di blog dia aja..
aku wat gitu...tapi orang yg baik hati komen tu tak tau lah apa yg dibalas tuan punya blog tuh...

Gik mana sih....

Pasti GENG2 BLOGGER yg baru macam aku pon nak tahu gak kan....sapa2 yg OTAI or mmg tahu boleh tolong dak jawab kat sini....hehehehehe


TQ ha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails