SWITSMILE

Tuesday, August 17, 2010

sekali jenguk trafic 12,2 kali tgk makin meningkat....wah

wah aku tgk banyak betul blog blogger kita sorang nie...tadi aku g jenguk blog dia...latest entry dia ubat nyamuk cap cobra...ade kew...aku pon tak tau ...maa dapat...

yang akku maksudkan tadi nie blogger kita BLUE RIDERS or BLUES RIDERS...minta maaf lah saya jenguk bebanyak blogger kita yg lain hampir terlupa yg mana satu nama blog kawan kita tu...yg aku nak gtau nie...mula aku jenguk org tgh online kat blog dia seramai 12 org....tak dan sat aku jenguk plak..hehehehee aku kan kalut sikit...so nak tgk g...brapa org tgh online dalam blog dia....wah wah wah.....kaya tul...macam mana wat tuh...sedangkan aku nya hehehhe aku tgk 2 o 3 orang jew..hehehhehe...dia nya memang menambah nambah...

Tu baru sorang aku tgk...banyak tu ...ntah ada g banyak sekali online...
sonok nya....

Tahniah wat blogger kita nie...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails