SWITSMILE

Wednesday, September 29, 2010

Nak stering saja boleh....


Grrrrr.............

huhuhu mummy Aidil nak stering saja....

Aidil cukup suka dgn stering..kalo naik kereta dia mesti nak tengok stering...bila daddy dia keluar sat tok p kedai ka...aku t letak dia kat stering ...dia t pegang sambil tgk aku...takut kena marah kot..ka nak bagitau dia suka..hehehehehe .pandai anak mummy and daddy..

Pantih bulu kening

Aku tinggat masa aku mula2 pantih bulu kening, masa aku bertunang dulu...hehehe aku tak penah pantih pon sebelum nie masa bertunang tu mmg kena la bagi cantik molek sikit....so bila dah lepas tunang dulu...bulu kening aku bertambah so nampah macam bulu kening bigfoot plak..huhuuhu...so dikesempatan itu aku mula berjinak2 memantih kan bulu kening aku tu...asal nya mmg la lebat...tapi bila dah pantih..n tak pantih plak diatambah la lebatnya...

hehee masa yg kesekian kali nya tu aku buat sendiri..tau apa sepuupu aku kata bila nampak bulu kening aku tuh...wah cantik nya sapa wat kat hang macam kening burung sesame street had warna kuning tu...uhuhuhuhuh...kuang hajar....

hehehe lepas2 tu bila bulu kening aku lebat aja...aku p aja kedai...tak mau dah buat sendiri..tak pandai...kuangkuangkuang...

Tuesday, September 28, 2010

dugaan

Aku redha dengan apa yg kami tempuhi sekarang....kesian plak Aidil...dia tak dapat rasa kesenangan kami sebelum aku melahirkan dia..tapi alhamdulillah Allah masih memberi nikmat n rahmat kepada kami walau tidak seperrti dulu...

Dugaan demi dugaan kami hadapi...Ya Allah bantu lah kami dalam mengatasi segala dugaan mu...jauh kan lah kami dari segala mala petaka mu dunia mahupun akiirat..

Saturday, September 25, 2010

gambar bakal tunang AKMA AF


Hehehe kalo di ingat2 balik Akma kan dgn Felix masa dalam AF...hhehehehe masing2 pon dah ada pasangan sekarang...panddai Akma carik jauh nun Si Sarawak....Encem g...anak kepada bekas polis nie ddikatakan bakal tunang Akma...

Encem kan.

Gambar TUNANG JIMMY SHANLEY


pic hari pertunangan JIMMY SHANLEY bersama NURSUHAILA ELIANI (aPRIL 2010)

akan melangsungkan perkahwinan pada 1 OKT 2010

NIA RAMADHANI berkahwin di usia muda


NIA bersama suami


mmbak NATASHA dalam sinetron ALISA

Aku salu ikut cita INDON nie ALISA...
sayang salu aku tengok orang cantik pegang watak jahat...tapi dia mmg lawa...puteh gebu...tapi asanya kurus sangat plak...huhuhu kalo aku badan kayak gitu ...lawa ngak...tapi ada isi sikit lah..NIA kawin di usia 19 tahun bersama ADRIE anak usahawan terkenal kat INDONESIA ABRIZAL BAKRIE...hehehehe korang kenal dak...huhuhuhu aku tak kenal...

sila lah menonton ALISA setiap hari isnin hingga khamis jam 2 hingga 3 di TV3...

Petua or cara nak dapatkan baby girl

Aku dah ada baby boy MUHAMMAD AIDIL ASYRAFF..so kali nie aku nak baby girl plak..tapi bukan sekarang or masa tedekat nie...sebab AIDIL kecik g..aku n suami cadang biar Aidil 2 tahun camtu...sekarang dia baru nak masuk 8 bulan...tapi kalo dah rezeki mmg tak leh wat apa. terima ajalah ...

Aku bukan apa...kecian kat anak aku Aidil...t tak dapat kasih sayang sepenuhnya...tau2 dapat adik..tu yg tak mau..kesian kat dia...aku n suami kalo di izin Allah nak sepasang aja..tu pon alhamdulillah...

Oh lupa TAJUK entry berbunyi PETUA OR CARA DAPAT BABY GIRL kan....dah terlupa...melalut plak...hahaha bukan apa intro dulu baru mai isi..pehtu ekor lew..kankan

yang aku baca mau pun dengar2 org kata so aku ingin share bersama2 yang ingin kan baby girl..:

1> si suami harus makan daging n si isteri kena makan sayur2an but si isteri jgn lah makan makanan laut salu ( jadi kan kegemaran )

2> selepas bersama si isteri perlulah tidur mengiring tak kira lah sama ada ke kanan mahupun ke kiri..

3> sebelum bersama si suami perlu lah mandi bersih kan diri dengan air suam ini memboleh kan penghasilan SPERMA menjadi lemah sedikit jadik kromosom XY (lelaki) berenang lambat hehehehehe so XX (perempuan )akan wat marathon untuk menembusi telur Ovum kat dalam...

4> selebihnya rezeki dari Allah...kita usaha n mencuba...

Itu yang aku tahu..yang aku tak tahu minta2 di share bersama aku...ya...kalo ada yg tersilap info tu...maaf lah yew..

selamat2 menghasil kan BABY GIRL..HIKS

jimmy shanley nak kawin

alah jimmy shanley bekas pengacara trek selebriti tu kan dia tunang Apr lepas..nak depa nak dlangsungkan pada 1 oct ni nanti dgr kata hampir setengah juta kos kawin depa ni nanti...alah artis mesti la happening nya...

Nama pengantin pompuan Nur suhaila eliani anak pengasas produk Natasya ...mesti la lawa...sama padan...sama glamour kankan...

Friday, September 24, 2010

tak tahan DARURAT bila RAYA

Huhuhu aku mmg posa nasi dah hampir 4 bulan...tapi bila raya kunjung tiba...perut aku nie betui2 punya berperang...sampai nak pecah speaker ...macam aku tak dengar...aku wat bodo ja mula tu...lama2 memang habis lah....

Akhirnya aku makan nasi...tapi hanya untuk 2 hari sahaja pehtu tutup ..ya la sari aku tibai 2x nasi...2 hari tak kew dah 4x..

tu tak kira ketupat n NASI impit...nasi gak tuh..huhuhuuh tambah kuih raya...tambah tepung bebanyak dalam abdomen aku....mmg aku kalo timbang kali nie mmg menangis la...so dikesempatan itu....jangan lah timbang lagi...

huhuhuhuhu....nie tak leh jadi nie aku mesti nekad balik nie....lau tidak bila plak aku nak kurus...

e 5 ganti laptop

masok rini dah 2hari aku guna e5 baru..sebagai ganti laptop aku yg rosak teruk..mother board wat hal.mula kata ram dia sekarang ibu papan plak..bukan apa nak soh beli baru la tu..huhu masih belum mampu tok beli baru.yg nie pon..hehe bulanan...best gak guna dia..dia..keypad macam keyboard senang sikit..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails