SWITSMILE

Saturday, September 25, 2010

Petua or cara nak dapatkan baby girl

Aku dah ada baby boy MUHAMMAD AIDIL ASYRAFF..so kali nie aku nak baby girl plak..tapi bukan sekarang or masa tedekat nie...sebab AIDIL kecik g..aku n suami cadang biar Aidil 2 tahun camtu...sekarang dia baru nak masuk 8 bulan...tapi kalo dah rezeki mmg tak leh wat apa. terima ajalah ...

Aku bukan apa...kecian kat anak aku Aidil...t tak dapat kasih sayang sepenuhnya...tau2 dapat adik..tu yg tak mau..kesian kat dia...aku n suami kalo di izin Allah nak sepasang aja..tu pon alhamdulillah...

Oh lupa TAJUK entry berbunyi PETUA OR CARA DAPAT BABY GIRL kan....dah terlupa...melalut plak...hahaha bukan apa intro dulu baru mai isi..pehtu ekor lew..kankan

yang aku baca mau pun dengar2 org kata so aku ingin share bersama2 yang ingin kan baby girl..:

1> si suami harus makan daging n si isteri kena makan sayur2an but si isteri jgn lah makan makanan laut salu ( jadi kan kegemaran )

2> selepas bersama si isteri perlulah tidur mengiring tak kira lah sama ada ke kanan mahupun ke kiri..

3> sebelum bersama si suami perlu lah mandi bersih kan diri dengan air suam ini memboleh kan penghasilan SPERMA menjadi lemah sedikit jadik kromosom XY (lelaki) berenang lambat hehehehehe so XX (perempuan )akan wat marathon untuk menembusi telur Ovum kat dalam...

4> selebihnya rezeki dari Allah...kita usaha n mencuba...

Itu yang aku tahu..yang aku tak tahu minta2 di share bersama aku...ya...kalo ada yg tersilap info tu...maaf lah yew..

selamat2 menghasil kan BABY GIRL..HIKS

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails