SWITSMILE

Monday, October 25, 2010

kembalikan rambut gugur...

Rambut aku gugur dengan banyak nya lepas aku beranak...
aku takot ...takot t botakkkk t dah tak cantik..hehehehehe kecantikan kena jaga wat suami n of coz diri sendiri..kan

Aku takut gak satni asyik luruh ja...lama2 mmg Bo takkkkkkkk la aku...dah la rambut tu mahkota perempuan...hiks...macam2 aku try tapi tak da keberkesanannya....aku pernah nak try 101 haircaer tu...sekali p mmg la murah sebab depa pandai bagi harga pengenalan...sok2 kita pon dah termakan pujuk rayu jadi lah beribu2...

aku tengok iklan shampoo bawang ...ntah bagus ka dak...aku p la tgk harga kat kedai mmg mahai...hmmm difikir2 alahhhh tak jadi lah mahai sangat...so aku cari alternatif lain...cari2 dapat lah EXTRA AUDACE...aku cuba guna selama sebulan lebih dah sekarang...n nak tau result dia..

Alhamdulillah anak rambut dah kelihatan kaat tempat2 yg terselah kulit kepala ku...hmmm sapa2 yg tak mampu nak p tempat2 pakar tu nasihat aku try lah guna shampoo tonik tu extra audace harga pon ok...rm24.90 aja.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails