SWITSMILE

Saturday, October 23, 2010

menunggu AIR ASIA

aku n suami dah lama idam nak ke luar negara...berapa lama dah kami postpond...sejak awai kawin sampai Aidil pon dah besar..huhuhuhu

tgk kat BLOG ada ADS AIR ASIA kan depa wat promotion....so dkesempatan itu suami aku check hotel n flight camna bayaran dia dulu, mana hala tuju, n Aidil leh ke dgn tempat2 macam tu..

Kalo BALI mmg Aidil tak leh g rasanya sebab kat situ kan banyak patung2 berhala ...hmmm tapi tingin gak nak p bbila tgk cita EAT PRAY LOVE tu...tak apa tukar destinasi...suami aku tgk KOREA mahai plak rasanya...hmmm tgk CHINA..ha macam best n berpatutan ja...

kata suami next month kita g dalam M'sia dulu t DEC o JAN kita g luar k...hmmm mmg dengar best..tapi betui kew idak tak tau lagi....t postpond g...huhuhuhuhu

Hopefully our dream..will come true even we must wait for long time...ada rezeki ada la jenjalan jejauh..tak dew g ..jalan2 la dalam malaysia dulu..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails