SWITSMILE

Saturday, October 30, 2010

When other blogger said!!!

When other bloggerz said not to write a long story in our entry....please follow...sebab
ianya adalah nasihat...

Blogger tu dah lama berkecimpong dalam dunia BLOG nie...OTAI lah katakan...earning cash pon dah banyak ...cash out pon dah banyak...hehehehe

sebab2 kenapa tak boleh tulis entry panjang2...
hmmm nak tau kenapa...ni nasihat yg diberi oleh adik aku pada aku masa aku baru berjinak2 ke dalam dunia BLOG nie...

katanya bila kita tulis panjang2 ....n bila ada orang datang lawat..n nak baca entry kita....bila dia terpandang WAHHHHHHHHHHHHHH panjang nya dia perlu baca....arh im out....no mood to study n read a long big story...so in this case...he or her only just go tru ur blog without read ur entry..so kat situ kita dah miss special punya pelawat...hmmm kan dah rugi...so dia tak leh baca yg lain2 punya entry...MALAS....but if ur entry are very usefull to them...lagi2 best kalo kita dapat menolong depa dapat INFO yg berguna...

hehehehe macam aku lah..tgk panjang2 malas...nak baca...keluar...just tinggal tapak jew kat shoutbox..hehehe...tu dulu..lani aku rajin gak baca entry org...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails