SWITSMILE

Wednesday, November 10, 2010

baru semangat sikit nak berBLOG

aku baru jer PING bagaimana nak halang report attack site tu dari dalam BLOG aku..hahaha mmg kacau MOOD betui...kalo benda tu ada bagi aku jadi malas nak berBLOG sebab nya kalo aku nak PING ja dia salu keluar ...keluar saja tak pa la ni menyusahkan ja....asyik kena klik ignore then bila PING plak asyik keluar TIADA TAJUK oleh ROSNITA ...

huh kacau aku....tapi rini hatti aku senang nak berBLOG balik...semangat dah kembali hehehehe...
sambil mencari IDEA yg dah hilang aku layan buah EPAL HIJAU cicah asam...hmmmmmm cedapnya...

4 comments:

  1. zulfahmi : rasaanya nya virus kot....sebab tak da plak eden tekan o klik apa2 kat security tu...tau2 aja 'report attack file' hmm tapi sekarang dah ok...tu pon nasib bro eden tlg tgk kan sebab dia pun telah diserang sama macam eden gak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails