SWITSMILE

Thursday, November 18, 2010

Bila singgah Blog DAHLIA JOURNAL (DJ)

Sekarang nie Aidil tido....so time untuk aku ber blogwalking....saja g lawat kenkawan lain....sambil baca entry n secara sengaja mencari IDEA juga..hehehe

sesinggahnya aku ke blog DJ kita DAHLIA JOURNAL....aku tergamam...
sebab BLOG dia penuh dengan INFO tak kira dari segi tutorial,INFO trafik dia , artis ....la apa lah siap ada TV1 online g tu...huhuhuhuhu

Luluh jantung aku....sungguh berjaya DJ kita didalam bidang berbloging nie...jeles gak..tapi DJ bukan pencabar aku..tapi pembakar semangat aku...
Pembakar semangat sepasai tapi menakotkan pon ada gak...sebab boleh ka aku jadi cam dia....dia hebat rasanya...macam2 ada...

tgk TRAFIK dia cukup berpuluh2 ribu...huhuhuhu aku kadang2 sehari nak dapat 10 pon susah huhuhuhu

MMG MENAKOTKAN....

apa2 pon GUD LUCK n TAHNIAH wat DJ kita...chaiyok2...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails