SWITSMILE

Wednesday, November 17, 2010

Harry Potter n d deathly hallows - p 1


17th Nov 2010...Cita Harry Potter dah men kat panggung....tapi kami still tak leh p tengok g...keramaian berlaku d semua pangungg...kalo gagah nak p gak tengok la sambil melangut...tak mau aku...buat pening kepala boleh la..

Aku mmg ajak suami aku p tapi tu la dia kata tiket mesti habis nya...n ramai org t berasak2...actually kami bukan tak mau ramai2..cuma nak menonton cita tu t yg buat kami tak selesa....nak beli tiket dah sepasai nak beratur panjang t macam2 bau dok ada...

tak pa aku masih boleh tunggu until next week...cita tu bukan nak habis pon kan...cuma tak dapat rasa macam dulu2 la...asal ada cita baru kami mesti jadi org yg pertama ke panggung...sekarang dah lain...kadang2 sampai miss tak tau cita apa dah main..huhuhu...

1 comment:

  1. tak sabar nak tengok cerita ni gak. tapi awal2x ni confirm ramai orangnye. huhu.


    My latest entry : IPhone, WinPhone7 atau Android. Manakah Terbakar Dengan Cepat ?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails