SWITSMILE

Sunday, November 7, 2010

sampai bila aku nak tunggu untuk cash out duit simpanan NAFF??

belum masa dia g...biar dia bertambah g..hehehe aku mmg teruja tgk wang simpanan dalam NAFF aku yg terkumpul dari bulan May tahun nie....alhamdulillah walau tak banyak mana, tapi penat gak berjalan tgk blog org...hehehe kdg2 tercuri idea blogger lain (hehehe IM sorry) tak sengaja...suka bila baca entry korang pastu hehehe aku pon nak cita gak macam cita korang tu...tu yg tulis sama tajuk kekadang tuh...jgn marah..INSPIRASI tuh...bukan CURI..

sonok kan bila dah cukup wang terkumpul n nak cash out ....wah xcited gila aku...tu yg wat nak berblog nie..tapi niat tu jadi bantut sebab GENGBLOGGER ada masalah..salu PING keluar ja report fail tu n kalo ddapat asyik tak ada tajuk....arhhhhhhhhhhhhh....

tapi ianya tetap tak membatalkan niat aku untuk berblog caiyok2...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails