SWITSMILE

Monday, December 6, 2010

FB dah semakin BORING

Aku dah naik boring bila buka FB Facebook....dulu aku buka aku sebab aku nak main GAME...alah CAFEWORLD....

ntah napa aku punya cafeworld tu lani tak dapat buka....so buka buat apa tgk org post apa ja....thumbs up...kalo suka...post apa yg aku fikir....keluar...amat memboringkan....

So lani aku masuk kuar masuk kuar saja tgk org post aja...nak main game dah tak boleh...mmg boring gila....

Ada game layan la gak boring aku nie....nie asyik tgk n baca post org bercinta,org yg gagal,nak berkenalan,nak buat duit ...haish macam2 lah, hehehehe....

Dulu aku rajin gak layan post..lani dah kurang sebab game tak ada ....aku masuk aku keluar....so sekarang aku nak keluar g tidor....

Hahahahaha

GUD NITE EVERYBODY.....

4 comments:

  1. cafe world aku da lvl 107..xtau da nk watpe..pening..men poker lg bes..dpt duit..

    Latest entri 1 Malaysia 1 Ummah - Salam Maal Hijrah 1432H

    ReplyDelete
  2. hahaha.ko patot bace entry aku..ade jgk aku ckp mcm nie.^_^ so aku paham perasaan kau.^_^

    Terkini: Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je | Perempuan Dan Nasi

    ReplyDelete
  3. Ain: mmg dah boring kan kan

    SpaQue wah banyak gila ko dah main...huhuhu aku baru 40 lebih huhuhuhu tapi dah tak leh continue

    Zulfahmi:huhuhu mmg dah boring tak best masuk pon sat2 ja pehtu kuar

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails