SWITSMILE

Tuesday, December 14, 2010

PESTA Penang

Alamak bila cuti sekolah ja mesti PESTA pon buka....aku tak berapa suka sangat p pesta dah berapa lama aku tak p...last aku p pon masa aku darjah 3 or 4 kot...lepas2 tu aku mmg tak suka...sebab ramai sangat menyemak rasa nya..

Tapi sebab kan aku dah ada anak kecik...suami aku ajak gak pegi...bagi Aidil merasa p pesta....Maktok dia dah pernah ajak tapi nasib masa tu suami aku sakit belakang...tak jadi p lah hehehehe selamat....

Tapi nanti depa kata nak p second round punya plak aduh...berat betul aku nak kata nak p....huhuhuhu

Apa yg best sangat PESTA tu.....bukan ada apa pon...tgk lah macam mana...
harap2 tak jadi p....lagi pon lani kan musim hujan...tak kan nak bawa Aidil p tgk2 dalam tu dalam hujan...demam t dia...dah la baru baik demam...

Apa2 pon alhamdulillah anak mummy dah sihat....
Dia demam CAMPAK kecik....tapi dah turun dah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails