SWITSMILE

Monday, December 6, 2010

Punya nak kurus...

1st time aku menjejakkan kaki ke tempat2 macam nie....aku mana pernah g p tempat2 macam nie....ya la aku bukan ARTIS or ORANG KAYA yang sanggup menghabiskan duit ke tempat2 macam nie....habis2 aku cuba ke TAMAN2 untuk bersenam or jogging....cuma tahun nie mmg masa aku kat luar rumah tu lebih terhad berbanding dulu...

Tahun nie aku dok umah ja...buatkan kepala otak aku tak dapat nak exercise huhuhu...ha la dok pusing dalam umah ja, g kesian asyik dok dalam bilik berkurung dengan anak aku..huhuhuhuhu...
Tahun yg memboringkan....tapi hari2 aku dpenuhi bunga2 an degan kehadiran cahaya mata kami Muhammad Aidil Asyraff ....dah 10 bulan dah dia...dah besar anak mummy n daddy...hehehehe

aku salu merungut kat suami aku, yg aku nak kurus ....ya la dah la dok umah memanjang tak kemana....exercise pon tak sempat....25 jam aku dengan anak aku....dia pulak lani mana mau tido petang...so hari2 aku dpenuhi dengan keletah dia ...PENAT oooooooooo...tapi aku gumbira...

letih denganr omelan aku suami aku tolong membeli Krim Pati Halia Mustajab tu....dia kata malam nak tido soh boh, dah plak harus di elak dari kena baby...so aku nak guna pon terhad...ya la aku yg jaga Aidil 25 jam sehari...huhhu jadi dkesempatan tu aku salu guna siang lepas mandi pehtu pakai girdle then lilit plak dengan barut masa aku bersalin dulu....semput mmg semput tapi nak buat macam na aku yang nak...TERPAKSA la buat...nak hasil dia kena buat n tahan tiap hari..

Suami aku cukup concern hehehe TQ my dear....
Kata maklumat tu aku akan rasa panas n gatai2 ...tapi aku tak rasa apa2 pon..huhuhuh kulit badan aku dah kebai ka....

Takut gak awat aku tak merasa kan apa2....
aish....pelik...jadi aku gtau suami aku ttg tiada keberkesanan nya benda tu pada aku...

Jadi SURPRISE petang tadi dia call aku ada appointment dgn bla...bla...bla this afternoon 6pm ....
He said that i must ready in time...so when he arrive we just rushing n go.....

Wah what a really surprise he gave me.....TQ dear....
still in a secret mode.....i wont tell u'll ....wait until im ready only i post another entry abbout d surprise he gave me...

TQ TQ......n really LOVE U...muah2

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails