SWITSMILE

Monday, December 27, 2010

TEPPAN YAKI O YAKI TEPPAN???


'YAKI TEPPAN '


Time daddy makan


Ok beres ..mummy makan dulu...daddy n AIDIL tgk dulu ya..hehehe


menunggu makanan yg tengah prepare ambik gambo dulu..hehehe


Aidil menangis nak bangun..huhuhu..kena salin PAMPERS dulu penuh dah nie...haish budak nie..



Setahu aku TEPAN YAKI ada makanan JEPUN tu...shushi ....tapi kalo YAKI TEPAN aku tak berapa pasti...

Masa kami ke KOMTAR kami lalu kat tempat lama yg telah di barukan ....menjadi gak plan depa...buat tempat makan2 kat situ...banyak gak la org p makan kat situ...banyak gak makanan ala2 MAHAI kat situ...boleh la selain dari kedai MAMAK NASI KANDAQ...hehehehe

Masa tu kami p makan CEndoi mula tu....masa nak p cari cendoi tu la kami nampak ada RESTORAN nama YAKI TEPAN....hehehe mungkin aku ketinggalan zaman kot...tak tau kata YAKI TEPAN wujud...kihkihkih...

On d way back aku saja singgah tengok menu dia yg kat luar tu...nampak menarik...ala mmg makanan jepun pon SHUSHI suma tu mmg ada la...cma ada tambahan western food ja....tu kot buat dia berlainan nama kot...ntah aku sendiri tak pasti...

So setelah survey sekian lama hehehe...kelmarin baru la hari ahad lepas laki aku cuti...time tu la baru kami anak beranak p menjamu selera kat situ...tu pun selepas hantar ACU AIDIl nek bas balik KL..hehehehe...

nanti aku nak try makan kat kedai lain plak kat situ....macam menarik gak...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails