SWITSMILE

Wednesday, December 15, 2010

tunda....postpond...tunggu

Hehehe asalnya bulan nie kami anak beranak pergi bercuti...saja nak bawa Aidil round malaysia...suami aku cuti panjang la....hmmm disebabkan oleh CUTI SEKOLAH .....kami tunda...

sebab nya hehehe tak kan tak tau g kot.....

1 >> Aidil kecik g
2 >> Hotel Full
3 >> ramai sangat org p bercuti ( CUTI SEKOLAH la haish dah cakap kan)
4 >> tak ada privacy
5 >> kumpul duit banyak sikit

hahaha mmg nak p sangat2 tapi tu la Aidil kecik g mmg happening kalo join reramai time cuti sekolah, tapi Aidil mana tau nak join bebudak lain pon....g pon dah survey hotel mostly full la....
Dsebabkan Aidil kecik g jadi percutian nie jadi percutian mummy n daddy la...Aidil bawa jenjalan jer....g pon leh simpan duit lebih sikit g...

Selepas di TUNDA, POSTPOND , TUNGGU bulan januari t .......kami bercadang nak g PAHANG kew TERENGGANU ke....tgk lah dulu masih ada time tok berfikir g...

2 comments:

  1. fuyohhh!
    best tuh pi bercuti..
    ehemm aku suka sgt pi cameron.
    sila laa ke sana yaww! haha.

    ReplyDelete
  2. hehehe....sejuk tu best gak kan kan tq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails