SWITSMILE

Saturday, January 8, 2011

akibat tak suka pakai BRA yg ada DAWAI


Ops sorry ....

Ha tajuk best punya...
Bukan apa saja nak share...jangan salah anggap plak...
Aku teringat lagi dulu2 ada mak2 beri nasihat supaya kanak2 perempuan yg sedang meningkat dewasa ..lebih2 lagi pada kanak2 yg berbadan gempal perlu memakai singlet or mini bra...untuk menghalang ia dari jatuh or lembik...tuttttt...ops sorry..(sebenarnya untuk menjaga kecantikkan dalam penumbuhan bagi proses pembesaran...(cantik)

bila dah semakin meningkat dewasa hendaklah memakai BRA yang ada besi...untuk menghalang ia dari jatuh...and menampak kan ia nya terlebih besar dari badan...euw memandai nya aku ni....tapi ianya adalah fakta....

bagi yg tidak suka memakai bra yg berdawai...risiko nya lihat lah sendiri...nak jadik gini...huhuhuhu minta simpang hehehehe...


kan aku dah cakap....pakai yg ada dawai punya....tak da dawai tak leh support....tu banyak sangat lemak berat....huhuhuuhu...
hehehee jangan marah...

3 comments:

  1. camne kalau nak besarkan ?
    need tips~ uhuk ! ;(

    ReplyDelete
  2. yang ada dawai takleh nak pakai lama2..sakit pulakk..

    ReplyDelete
  3. nor nabila : org kata kalau nak besarkan kita kena salu belai...urut dia manja2 jangan kasar2 sebab kawasan kat situ nipis n sensitif..

    illiana: bila malam jangan pakai terus bagi dia rest n berudara...asyik tertutup kejap ja...hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails