SWITSMILE

Tuesday, January 18, 2011

Janda's buat hal...

huhuhuhu apa hal plak nie masalah betul...

Macam2 gak aku dengar...tapi aku tak da kuasa nak betul kan nya....habis sapa yang ada kuasa nak betul kan JANDA'S tu....

Aku tak pasti sapa boleh tegur JANDA'S tu....kesian plak aku dengar...anak dah tak hirau kan...emak dia yang jaga...dah plak emak sakit2...suma kerja rumah emak yang buat kan semua...walau dia tak kerja ( CUTI ) pon emak dia yang jaga kan....bila dia di rumah kesian plak si anak asyik nagis jer...di jerkah di cubit budak tak bersalah tu...dia kecik lagi mana dia nak tau...kecuali di larang dan cakap elok2 benda nie tak boleh ke apa ker....

Kesian budak tu...nie mak kandung...kalo ,mak tiri ntah apa dh jadi dgn budak tu...
time cuti dah tak dok rumah sebab sekarang dah ada boyfriend...time kerja salu balik lewat...hmmm habis si emak 24jam sehari 8 hari seminggu hidup jaga anak dia...

Mana orang tua tu nak larat..dah la dah tua...sakit2 plak tu...
mana nak jaga anak dia yang BAIK SANGAT ...adui......

Kesian aku tak terhingga pada si emak dia...n si anak...
anak langsung tak dapat kasih sayang...dah berboyfriend plak anak lagi terabai...

Siapa kah yang bersalah...

tiap hari aku tengok si emak...letih jer...dah la bukan dari keluarga yang senang...mana makan kais pagi makan pagi kais ptg makan ptg...si JANDA'S asyik enjoy....

Nak harap beri nasihat...kawan2 pon sama ...depa la yang ajak keluar kata depa jom kita keluar release tension....jangan dok ingat perkara dulu...

Hahahaha kawan2 penghasut....aku tau kes nie pon sebab selalu nampak kat sebelah rumah..huhuhuhu

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails