SWITSMILE

Thursday, January 6, 2011

JANIN bila tengok cita hantu tak takutt DAMPING MALAM

Hahahahaha...nie 1st time aku g tengok cita hantu yang aku tak takot....salu kalo tengok cita2 berkenaan hantu nie aku pasti tutup muka aku dengan bantai or tangan....yg pasti mata aku nampak kecik ja supaya aku dapat tgk sipi2..hahahha...janji tau la sikit2 apa jadi kat cita tu...

Tapi kali nie aku tgk langsung tak teringat nak tutup muka aku or mata aku....huhuhuhuhu adakah aku semakin berani...erkkkkkk

tu no komen....bukan berani semangat ada sikit dari tak da langsung hehehehee...

Hari selasa lepas aku,suami n adik aku g wayang tgk cita JANIN ... dah selesai tengok keluar tu rasa tak puas sebab tak takut....SEDIH la plak cita tu wat aku nangis huhuhuhu.. aku tgk cita melayu tak pernah nangis tapi cita HANTU ni aku nangis plak...

so sebab tak puas .... kami tengok lagi tapi cita lain plak ...cita DAMPING MALAM....haisyer man....ni pon tak takot....huhuhuhu rugi plak...bukan niat aku nak try semangat berani aku sekarang cuma...aku nak test ja betui ka aku masih tak kuat semangat macam dulu n penakot sesangat...kot la aku dah berubah hehehehe...elok nak cuba cita plak ok ok ja...tak pa lah...tak mau try lagi...takot gak...kot2 huhuhuhuhu tak mau lah kata...biar ja lah...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails