SWITSMILE

Monday, January 17, 2011

Keletah

Dari hari kehari,bulan kebulan , dah masuk tahun baru n dah nak masuk bulan FEB..
3 . 2 . 11 genap Aidil setahun...hari yang sama masyarakat cina sambut CHINESE NEW YEAR hehehehe...apa2 pun cepat betui masa berlalu sekarang...

Aidil dah pandai ikut apa yang disuruh and kadang2 dia ajuk balik bila kita buat sumthing hehehehe...banyak akai...

ada lagu hindustan d TV dia kat sini dah tergoyang2...nak tergelak aku tengok...cerdik...sapa la ajar dia menari goyang2 badan hayun2 tangan....sambil senyum...commei..

bila daddy dia nak p keja dah pandai babye ..... babye lekas....babye ...dia pon babye...
hehehe...seronook tengok dari hari kehari dia dapat buat benda baru...

Aidil merangkak laju ...tak leh nampal ada ruang sempit antara sofa mau dia nak merangkak masuk...haiyo...jalan belum g...cuma masih dok raghais2 ( panjat nak berdiri jalan) lepas dapat berdiri dia sendiri lepas tangan bila dia nak jatuh dia gelak..hehehe manja....

nak makan....nampak ja roti GARDENIA sambil pangil NYA AM...NYA AM...pandainya anak aku...bagitau suruh suap dia makan roti...suka plak tu...chap...chap...makan

ingat t genap dia setahun nak buat kenduri sikit...tapi tak tau lagi tengok keadaan dulu..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails